Tänään siis vietettiin meidän pikkuneidin ristiäisiä, Mamman luona juhlittiin kun eihän tää meidän lähiporukka meille olis mahtunut, kaikki kun on eronneita tai vähintään karanneita niin tätä porukkaa on paljon:D Nelli ehdotti vauvalle nimeksi Puisto, Tutti ja Enkelilaulu, mutta päädyttiin sitten niinkin tylsään ratkaisuun kuin Tilda Linnea. Kummit ei päässeet paikalle, kun olivat mahatudissa, ihan _kunnon_ mahataudissa:( En oo ennen ollut ristiäisissä, joissa ei oo kummeja, mutta kertahan se on ensimmäinenkin;) Tarjottavat tein kuin teinkin itse, vaikka välillä tuntu siltä että hullu täytyy ihmisen olla kun tämmöseen rupee:D Lauantaiaamunakin kun Tilda oli sitterissä ja mä sitä jalalla heiluttelin, Nelli touhuili siinä koko ajan jotain "auttamassa"; "Minä voisin maistaa YHDEN";) ja samalla sitten leivoin siinä minkä pystyin:D Ihan ok niistä tuli sitten kuitenkin, jälleen kerran toivon että olis saanut rauhassa tehdä että olis saanut nätimpiä aikaseks, mutta olipa ainakin persoonallista jälkeä jos ei muuta;) Mekot ompelin tytöille kanssa, mutta niistä ei nyt taida olla kuvaa. Myöhemmin sitten:) Tässä kuitenkin nää leipomukset:)

Kakku, 10 munan gluteeniton pohja, välissä Flora Vanilla, Appelsiinituorejuusto+ mansikat, kaikki samassa mössössä:) Kostutus maidolla. Päällä Sokerikuorrute, muutama sokerihelmi ja kimallejauhetta:) Niin ja kuorrutteen alla Flora Vanilla Vaniljakreemijauheella höystettynä:) Kukat sokerikuorrutetta myös.

Pikkuleivät, Mansikkamäestä löydetty "fantasiapikkuleipä"ohje, päällinen mansikkatomusokerista tehtyä pikeeriä, koristeena sokerihelmiä ja teksti tavistomusokerista tehdystä pikeeristä.

Muffinssit, Suklaamuffinssit nougat-täytteellä (siis pala Nougat-patukkaa). Päälle yritin tehdä "kaksivärisen pursotuksen", muutamaan se onnistui ihan hyvin mutta aika lailla sekaisin meni noi mun "kermat". (Mansikkakermaa ja Flora Vanillaa vaniljakreemijauhella höystettynä.) Päällä vielä nonparelleja.

Jäälauttaleivokset

Kana-aurapiirakka, samaa mitä jo niin monesti ennenkin:) Yksi gluteeniton ja laktoositon, yksi "tavallinen":)

Feta-kirsikkatomaatti-basilikapiirakka, joka mun mielestä maistu saippualle:D Ei kuulemma muiden mielestä kuitenkaan, ja aika hyvin se näytti uppoovan, ei isoa palaa jäänyt. Joten ehkä mun makuaistissa on vaan joku vika?:D Ohje oli täältä. Näitä kanssa yksi gluteeniton+laktoositon sekä yksi tavis.

Kukat kastemaljan ympärille ehdin sitten hoitaa vasta lauantaina, mutta näin kauniit sain:) Tässä meidän kylällä on kaksi kukkakauppaa, toisessa ei varmaan edes tiedetä mitä sana asiakaspalvelu tarkoittaa, toisessa se on loistavaa:) Kultamuratti-nimisestä liikkeestä ostin nämä, ja tämä on siis se viimeksi mainittu;)

 

Lisään vielä kuvat tyttösten mekoista. Vähän jo kärsineet:D