Hyi että, kylläpäs tuli kamala allerginen reaktio kun joutu koskeen tämmöseen kakkuun;) Yksiin 50-v pileisiin tuli tämä kakku, sisuksissa After Eight-moussea (nam:P´´) ja kostutus ihan vaan maidolla. Päällinen sokerimassaa. Kerrankin voin sanoa että oli sikahyvää, ja toteutukseenkin olen ihan tyytyväinen, tokihan sitä varmasti aina jotain parantais mutta nyt oli kyllä ihan hyvä:)

Jalkapallokakussa on täytteenä appelsiini-suklaamousse ja se oli vähälaktoosinen. Kostutus tässäkin maidolla. Pelaajat ja maalit Ullan Unelmasta ja ihan muovia, päällinen sokerimassaa.

 

After Eight mousse (1 annos, tässä kakussa tais olla 3-kertsena)

3dl kermaa

200g (1pkt) Philadelphia-tuorejuustoa

200g After Eighteja

3? liivatetta (en oo ihan varma liivatteiden määrästä, mutta ehkä 3:D)

sokeria ja vanilliinisokeria pikkusen.

Kerma vaahdotetaan, suklaat sulatetaan ja lisätään tuorejuuston sekaan. Liivatteet liotetaan pieneen määrään kuumaa vetttä ja sekoitetaan suklaa-tuorejuustoseokseen. Sen jälkeen kermavaahto nostellaan sekaan. Sokrut kantsii lisätä sit lopuks jos tykkää:)

 

Appelsiini-suklaamousse (1 annos, kakussa tais olla 2-kertanen)

2prk Flora Vispiä

2pkt Appelsiinituorejuustoa

2prk Creme Fraichea

2tlk Säilykemandariineja

1levy Taloussuklaata

5? liivatetta (en oo taaskaan varma liivatteiden määrästä mutta ehkä 5)

Mun työjärjestys tässä oli ehkä vähän hullu, kun keksin ton suklaan lisäämisen vasta sitten lopuks, mutta siis Vispit vaahdotetaan, mandariineista valutetaan nesteen ja ajellaan mössöks sauvasekottimella ja suklaa sulatetaan. Sit kaikki ympätään vaan samaan ja lisätään liivatteet:) Ite en lisänny soekria ollenkaan, tuli ihan kivan raikas vaikka olikin makee:)

 

Voi vitsit, Teemun serkku kysy että teenkö niiden hääkakut elokuussa, eihän sellasesta kunniasta voi kieltäytyä vaikka nyt jo vähän jännittää;D Oon kyllä aika otettu että muhun luotetaan niin paljon:)

Edit. Ainiin, mun piti ensin täyttää toinen sillä Caipirinha-mousella mutta pienen tutkimustyön jälkeen sain tietää että ei sitä tahdo enää saada mistään. Höh. No mutta, pileisiin mennessä, kakut siis jo valmiina autossa, poikkesin nopeesti Espoolaisessa S-marketissa ja satuin kulkeen siitä hyllyvälistä missä ne drinkmixit on ja kas; siellähän niitä oli koko paketti. Pakko oli sit ostaa kaks pussia kokeeks, meinasin eka että otan koko paketin jemmaan mutta kun en oo sitä koskaan päässy maistamaan, että voipi olla että se onkin meiän mielestä ihan kaameta kuraa niin en viittiny:D Toisaalta toivon nyt että se on pahaa, vähänkö ärsyttää jos se on hyvää kun tietää että sitä tuskin saa lisää:P :D