Uusi yritys aivan ihanalla Elsebeth Gyntherin takkikaavalla:) Tällä kertaa onnistui jo vähän paremmin, ei vieläkään täydellinen mutta tätä voi jo käyttää ehkä kauppareissullakin:D Jännästi noi etukappaleet jotenkin vetää vähän joka suuntaan:P Tähän tuli sellanen vanutikki vuoriksi (paitsi hupussa ihan pelkkä puuvilla), joten on vähän viileämmän kelin takki, mutta ei ihan vielä voi käyttää, meillä mittari näytti aamulla -19 astetta;) Takki on siis Nellin kokoa, joku 100-senttinen.

Sairaan vaikee on saada kuvattua kunnolla, otin ylemmän kuvan salamalla ja alemman ilman... Voi kun omistais edes jonkun kunnon kuvankäsittelyohjelman ja osais vielä käyttääkin sitä;D Niin tai kunnon kameran.

Norsupipoja tuli useampi, sitä oli jäänyt sellanen jännä suiro ettei siitä mitään muuta oikein saanut enää. Joten pipoja sitten:) 6 kappaletta yhteensä, omille tytöille yhdet ja katotaan mitä tapahtuu lopuille, on tässä kaikkia synttäreitä ja muita tulossa että ehkäpä sujahtelee paketteihin;)

Yks perhospipokin, tää kangas on kaunista mutta _todella_ ärsyttävää ommeltavaa. On kyllä tavallaan tukevaa (siis ihan laadukkaan oloista) mutta ohutta, joustaa jotenkin ihmeellisesti, siis ei yhtään niinkuin normaali trikoo. Eli vaatteena aika jäykkä mutta ommeltaessa se vetää ja venyy joka suuntaan, ainakin sinne minne ei pitäis. Eli kovin kaunista tästä ei saanut:(