Ystäväni veljentytölle tein elokuun lopussa Tähkäpää-kakkua. Kakun oli määrä olla gluteeniton, ja tein sen myös vähälaktoosisena. Paistelin 3 pohjaa perunajauhoista. 2 ekaa pohjaa värjäsin violetilla pastavärillä. Kolmannen paistelin ilman väri. Joka kerralla lopputulos oli sama: ensinnäkin kakku oli päältä vihreä ja toiseksi sisällä oli sellanen "kovettunut geelimöykky". En keksi muuta selitystä kun sen että kun mun munat oli isoja niin sitä munaa oli liikaa suhteessa jauhoihin. Jos jollain on parempi selitys niin otan kiitollisena vastaan! :) Lopulta hain Siwasta gluteenittomia jauhoja, koitin onneani sen värin kanssa ja sain kuin sainkin lopulta kakun onnistumaan! No jaa, oli sekin päältä vihreä mutta leikkasin "kuoret" pois niin hyvä tuli! :D Väliin meni mansikkatäyte Kinuskikissan ohjetta mukaillen, kostutin maidolla. Päällä on sokerimassaa, tuo kuvakin siis sitä. Ja massan alla voi-tomusokerikreemi.

Reunalle tuli Pascal-kameleontti:)

Niin, erityisen otettu olin tästä kakuntekokunniasta siksi että kyseinen ystäväni on leipuri-kondiittori ja hänen veljensä avovaimo tilasi kakkua multa! Vau. Tosin, ystävällä on n. puolivuotias poika ja muutto oli just tuohon aikaan pahasti kesken, mutta kuitenkin;D