Nellin vaatekaappi alkaa uhkaavasti tyhjentyä, kun tyttö kasvaa niin nopeaa tahtia:) Tuntuu että nyt on tullu oikein pyrähdys! En oo ehtinyt kaupoille oikein, ja rahatkin tuntuu olevan aina finaalissa, ja kun kerran kankaita on kaappi pullollaan (löytyiskö tästä osasyy siihen että rahat on loppu?;D) niin teinpä sitten ensiavuksi tämmösen hupparitunikan/mekon ja pöksyt:) Molemmissa on vielä vähän kasvunvaraa, mutta on jo ihan käyttökelpoisia nytkin:) Koko olis ehkä joku 110cm?

Vihreetä velouria molemmat, housut on vaaleamman vihreät, samaa kuin tuo tunikassa oleva dino:) Hupun vuori on flanellia.

Tässä lähikuva dinosta, sen kuvan olen löytänyt netistä jostain...

Ihan kiva setti, vähän vaihtelua Nellinmuuten melko vaaleanpuna-pinkki-painotteiseen vaatekaappiin;D No on siellä mustaa ja valkoistakin, Nelli ite tykkää pinkin ja vaaleanpunaisen lisäksi mustasta. Ihastu se kyllä tähänkin settiin heti!:)

Pari muutakin tunikaa samalla kaavalla, osa ilman huppua tosin, odottelee jo leikattuna. Nuppupeittoja on myös työnalla, muistakaa tekin osallistua!;) Kestovaippojakin on leikattuna. Kun vaan osais päättää että mistä alottas:D