Mitäs moon tänne viimeks kirjotellu...?:D Siis meidän pikkuneiti (3135g, 50cm) syntyi 28.11. (rv40+1, ultran mukaan 40+0;)) Kaikki hyvin, lapsi on isänsä näköinen mutta muuten terve;D Tuolla odotusblogin puolella on synnytyksestä enempi tarinaa, mutta se on salasanan takana joten sinne pääsee vaan "tosielämän tutut":)

Mutta siis se kaakku. Me päästiin neidin kanssa kotiin 30.11., ja Teemu vei kakkua hallille seuraavana päivänä. Yhteisvoimin siis leipastiin kakkunen:D Tää oli kait 8munan pohja, välissä se suklaamousse, mitä niin usein aiemminkin. Päällinen valkosta marsipaania, joka värjättiin ja maustettiin mansikkatomusokerilla. Se oli aika jees:) Teemu hoiteli ton marsipaanin ja tomusokerin sekottamisen ja myös marsipaanin kaulimisen. Ihan tollaset yksinkertaset marsipaanikukat päällä ja noi lehdet on siitä kukkakimpusta jonka Iskä ja Sirkka mulle toi:D Ihan hyvää oli kai ollu.

Ulkonäkö on jälleen kerran tosi päätä huimaavan kaunis (NOOOT:D)

Meinattiin eka tuunata tästä sellanen istukkakakku kun tästä tuli samanlainen epämääränen klöntti. Mutta ajateltiin että kun on miesvoittonen (100% miehiä) työporukka niin ehkä se voi olla liian karua. Osa on vielä lapsettomia ja sellaseks pian jättäytyvätkin jos liikaa pelotellaan;D

Ristiäistarjottavia kovasti suunnittelen. Mutta nimikin on vielä hakusessa... :D