Höh, kylläpäs mä oon ollu (muka) kiireinen nyt, multahan on jäänyt postaamatta tää aivan upea kakku jonka Nelli teki mummille maaliskuussa kun mummilla oli synttärit :)

Otettiin siis Ilves-piparimuotilla tuo muoto ja Nelli maalas pastavärillä viikset ja muut. Ja mummin kuvan Nelli maalas myös. Pursotukset tehtiin yhdessä niin että minä puristin pussia ja Nelli ohjaili mihin haluaa kermaa:) Täytteenä oli muistaakseni Maraboun minttukrokantti-suklaasta tehty mousse.

Ja toinenkin Nellin koristelema kakku, ei oo kyllä mitään muistikuvaa että miksi tää kakku on tehty... Maaliskuun kansiossa tää oli, mullakin oli maaliskuussa kyllä synttärit mutta ei me silloin muistaakseni kakkua tehty... Hmmm... No, hieno se on ainakin!:D

 

Niin juu ja pappa tilas äitienpäiväkakkua:D Nelli sai koristella senkin:)

On meillä uudempiakin juttuja, mutta kun meidän kamera (se mummilta lainassa oleva) on vähän sekasin: se näyttää kaiken peilikuvana ja ylösalaisin... Sillä kuvaaminen on siis hiukan... ...erikoista:D Mulla on kyllä säästöpossu kameran ostoa varten, jos vaikka tänä vuonna vielä sais:)