Meinas vallan unohtua, että näistä tekeleistähän mun tuli otettua oikein kuvakin:) Nellin 2-vuotissynttäreitä juhlittiin siis "evakossa", ja sattuneesta syystä aika yksinkertaisin tarjottavin. Mutta aikas hyvää oli tämä mansikka-marenkikakku vaikka itse sanonkin:P´´ Näissä molemmissa on samat täytteet, koristeet vaan on eri. Koottu seuraavanlaisesti: kakkupohja, Flora Vanillaa+mansikkaviipaleita, marenkilevy, Flora Vanillaa+mansikkaviipaleita, kakkupohja, Flora Vanillaa+mansikkaviipaleita, marenkilevy. Reunoille Flora Vispi-pursotukset ja päälle mansikoita sekä tässä ensimmäisessä valkosuklaasta tehdyt Hattivatit. Yksinkertaista mutta hyvää. Ainoa mikä tässä vei aikaa, oli marenkilevyjen paistaminen.

Toiseen pääsi Niiskuneiti köllöttelemään:)

Lisäksi tein mustikka-vaniljapullia, jotka vaikutti hyvältä idealta mutta ei olleet hyviä. No ennemmin niitä kai söi kun turpaansa otti, mutta siis ei mitään suurta herkkua ainakaan omasta mielestä. Ihan siis perus pulla, jonka keskelle tuli vaniljakastike, ja sitten uuniin. Mustikat sitten valmiin pullan päälle. (Ihan itte Heinin kanssa poimittiin:)) Siitä vaniljakastikkeesta tuli sellanen sitkee. Ei hyvä. Joku muu systeemi olis ollu parempi, tätä tarvii kehitellä...

Sitten oli vielä kana-aurajuustopiirakka, vaihteeks... Ja ai niin, tuttifruttisuklaa-muffinssit. Eli suklaamuffinssi, jonka sisällä oli pala tuttifruttisuklaata. Ne oli hyviä. Tosin pienempi muffinssi tai sitten kaksi palaa suklaata sisälle olis ollu parempi... Päällä Flora Vispi-pursotus ja nonparellit. Olisin voinu vannoo että niistäkin tuli kuva, mutta eipä löydy... Niin ja Emppu teki pikkupizzoja, eli torttutaikinaa ja siihen kinkkua ja mitä se sinne nyt laittokaan, en muista enää... Kiitos kuitenkin!:)