Liandlon Maatila-trikoosta (Lasten Taikamaa) tein tytöille tunikat/mekot, kaavana Ottobren Tilda trikoomekko, tein lyhythihaisena. Lisäksi legginsit (kaavana Ottobren Lily), molemmille punaiset ja Tildalle lisäksi siniset (molemmat kankaat Eurokangas), kun sattu kaapista löytyyn semmonenkin kankaanpala:) Vauvan sukupuolesta kun ei oo tietoa niin tein potkuhousut (kaava oma muokkaus jostain Ottobren kaavasta), menee sitten molemmille:) Ei ihan olla kavereita tuon resorin kanssa, mutta toivotaan ettei se käytössä noin rumasti kiertäis...:P Täytyy sitten purkaa ja tehdä uudelleen kun näkee miltä näyttää päällä. Vauvalle tuli myös velourpöksyt jollain Ottobren kaavalla, kaapista löytyneistä aineksista:) Tarvii vielä katsoo jos tosta punasesta trikoosta sais vauvalle bodyn tai paidan.

Nellin vaatteet n. 116cm

Tildan vaatteet n.92cm

Ja vauvan 56cm.

Tilasin Maatila-trikoon Lasten Taikamaasta, ja voin suositella:) Ihania kankaita ja todella hyvä ja nopea palvelu! Tilasin myös sinistä tähti-trikoota, mutta sitä ei sitten ollutkaan niin paljoa enää jäljellä kuin mitä olin tilannut ja valitsin tilalle sinistä pilvitrikoota. (tilasin 60cm, mutta jäljellä oli enää 35cm) Sain sitten kaupanpäälle sen pikkupätkän sitä tähtitrikootakin!:) Kyllä voi pienestä tulla ihminen iloseks:D Kaikenlisäksi kankaat oli mitattu reilulla kädellä eikä postikulut oo isot (no sillon kun mä tilasin niin oli vielä tarjous että ilman postikuluja, mutta ei oo normaalistikaan suuret!) täydellinen kankaaostopaikka siis!

Ainiin, shoppailin kankaat mun kirppisrahoilla:D Myin FB:n kirppiksillä sekalaista itelle tarpeetonta vaatetta, kangasta ja tavaraa ja sain muutaman kympin kasaan, joilla heti shoppailin lapsille vaatekangasta <3 Seuraavaa kangastilausta varten on jo säästöt alotettu;D