Sain serkultani vinkin ommella tämmönen aurinkosuoja, nää oli tämmösiä harjotuskappaleita, lähinnä koon ja muodon kokeilua. Noihin reikiin aattelin pistää purjerenkaat mutta en jaksanu raahata ruhooni kangaskauppaan joten vetelin tiheellä siksakilla ympyrän ja leikkasin keskustan pois->reikä. Jee!:D (Siinä säästy rahaakin;)) Näistä tuli ihan kivan näköset, varmaan pääsee käyttöönkin. Kettu-versiossa on tasku sisäpuolella, sinne saa itkuhälyttimen :) (Sen vinkin luin jostain blogista. Voi kun muistais mistä.)

Kiinnitys on suihkuverhon renkailla, pihinä ihmisenä Ikean versioilla koska ne makso vajaan 2€/12kpl ;) Prismassa vastaava määrä nelisen euroa. Ainakin nettisivujen mukaan. ja minähän säästän aina kun voi:D

Vielä pitää se paranneltu versio tehdä, missä pystyy säätään tota pituutta (siis "nostaan" tota verhoo) ja noi reiät sais olla vielä vähän pienemmät:) Ja taas (koska tein "mitä kaapista löytyy"-kankaista) nää on vähän tyttövärisiä... :D Joten jos seuraavan tekis vaikka niistä apinoista sitten, kävis pojallekin, jos semmonen sattuu tulemaan;)