Sain vihdoinkin tehtyä Nellille takin Elsebeth Gyntherin kaavalla. Ihan vaan puuvillakangasta, ulkopuoli vaaleanpunaista ja vuorikangas ruskeaa. Huppu on päältä ruskeaa Tilda-kangasta ja sisäpuoli vaaleanpunaista puuvillaa. Taskut samalla tavalla. Vinonauhat tein itse Tilda-kankaasta ja myös "koristepalat" on Tildaa. Periaatteessa tykkään, siis kangasvalinnoista ja mallista, mutta jälki ei oikein tyydytä:P Takakappaleesta tuli jotenkin liian pitkä, vaikka olin ihan ohjeiden ja kaavan mukaan leikkaavinani? No, tein siihen tollasen hätäratkasun ja siihen jäi ruma ryppy:( Mutta ei se päällä ihan noin pahasti näy kun tossa henkarissa roikkuessa, joten kotipihassa käytetään ainakin:)

Liivinsuojia tein Heinille, ja ite pidän ne mitkä meni vähän vinkuraan:D Eipä näissä paljoo kuvattavaa oo, mutta saapahan vähän täytettä tänne blogiin;)  Sisäkehällä ihoa vasten tuleva puoli ja ulkokehällä ulkopuoli:) Kaikissa kosteussulkuna pul ja ihoa vasten coolmax, imuina sitten vaihtelevasti ainakin microfleeceä, bambufleeceä ja ehkä hamppufleeceä?

Ylemmät on Heinille ja alemmat jää mulle.

Teemu muuten teki vaatehuoneesta mulle ompelukopin:) Sillä meni hermot kun mun koneet oli aina keittiön pöydällä:D Onhan se vähän pieni ja ahdas koppero, mutta saanpahan nyt rauhass levitellä kankaitani eikä Teemun tarvi sen takia ahdistua;D