Laskettuun aikaan on enää reilu 2 viikkoa, joten tässä alkaa olla viimeiset ajat käsillä mikäli meinaa saada valmista ennenkuin vauva saapuu maailmaan:) Ollaankin tällä viikolla saatu nyt viimeiset pakolliset asiat hoidettua. Autonvaihto kaikista isoimpana hommana, ei oltas mahduttu kaikki (tai joo oltas, mutta sitten Nelli olis joutunu istuun edessä ja sitä en halunnut) meidän edelliseen autoon. Nyt mahtuu kaikki lapset, kaikille on isofixit ja meidän perheen lisäks kyytiin mahtuu vielä 2 muutakin ihmistä. Jes!:)

Toinen "pakko tehdä"-asia oli hoitoalusta hoitopöydälle. Sen tein vanhasta pinnasängyn patjasta (se piti vaihtaa kuitenkin, niin käytin sen vanhan sitten tähän). Ostin vaan palan Muumi-kerniä ja päällystin sopivan kokosen pätkän patjaa:) Olen tyytyväinen. Lopusta kankaasta saa ruokalappuja.

Lopusta patjasta tuli toinen lattiatyyny, apinoita tällä kertaa kun niitä sattuu kaapissa olemaan aikamoinen pala:)

Tällä kertaa en laittanut vetskaria, vaan takana on 3 palaa tarranauhaa. Tildan mielestä ne taitaa olla koko tyynyn paras juttu;D

Hoitolaukkuakaan meillä ei oo kunnollista, ei tääkään oikein semmonen vaunujen kanssa käytettävä oo mutta nyt on ainakin jonkinmoinen kassi vauvan tavaroille:) Ohje (jota en jaksanu seurata:D) ja kaavat tähän oli täällä. Kangas Ikeasta, ostin viime vuonna jo tyttöjen takkeja varten. (Itse asiassa ne on keskeneräisinä kaapissa kun ne ei jotenkin toimi vaan, en saa niitä tehtyä loppuun:P Ostin siis uuden pätkän jo niitä takkeja varten, mutta se pätkä on nyt laukku. Tai jäihän sitä, mutta ei ihan kahteen takkiin...) Taskut jäi vähän tyhmästi, noi kaavat ei oo ihan samankokoset (tai sitten tulostin temppuili tai mä kokosin ne väärin:D), siis taskut on eri levyset kun toi kassin "runko-osa". Olis ollu nätempi kun olis saanu noi taskujen sivusaumat tonne laukun sivusaumaan kans. Mutta kun olin jo innoissani ehtiny niin pitkälle ettei sitä enää saanu sillai pienellä vaivalla korjattua niin ne on nyt noin. Ihan hyvä se on näinkin, toimivuuden kannalta ainakin ihan sama:)

Laukku edestä:

Ja takaa:

Sisäkuvakin, vaikkei siitä oikein mitään tolkkua otakaan:D Siellä siis yksi iso tasku (pohja on sisällä samaa kangasta kun laukun ulkopuolikin) :

Ja "matkahoitoalusta" myös, aika pikkunen (tai kapea) siitä tuli mutta eiköhän se aja asiansa. Taustalla ruskea Pul, väliin laitoin fleeceä, ja apinoita tähänkin, kun niitä kaapista tosiaan löytyy... Aika hyvin oon saanu kangasvarastojakin pienennettyä tässä, sekin on hyvä juttu:)

Onhan tuolla listalla vielä vaikka mitä, mitä haluaisin saada tehtyä ennen vauvan syntymää;) Mutta ei "pakollisia" enää:)