Kerrankin mä löysin kirppikseltä enempikin jotain. Yleensä löydän jonkun yhden vaatteen/kirjan tai en mitään. Mutta nyt tuhlasin oikein!:0 Lapsille Muumitalo, jota oon jo pitkään haaveillut ostavani, maksaa vaan uutena niin paljon etten oo vielä raaskinut/pystynyt. 8€ tästä ei siis ollut mielestäni ihan liikaa, tosin en tiedä paljonko tuota oheistavaraa uupuu. Ukkeleita oli ainakin ihan mukavasti, ja talo on suurinpiirtein ehjä. Tikapuut vähän repsottaa ja yks ikkunaluukku puuttuu, mutta ei haittaa leikkejä. Ja tosiaan kun muistaa että uusi Muumitalo maksaa 60-80€... Lapset tykkäs ainakin kovasti!:)

Joku vois muuten valaista mitä noilla osilla tehdään mitkä on tuolla noiden hahmojen oikeella puolella? Ja tosta keinustakaan(?) en oo varma kuuluuko sen olla noin vai miten, mutta olkoon nyt noin siihen asti että joku kertoo miten se oikeesti pitää olla:)

Sitten löysin magneettikirjaimia ja -numeroita. Oli alkuperäsessä pakkauksessaan ja uskoisin että lähes kaikki osat oli tallella. Elämää nähneet jo, mutta 1,5€ ei sekään mielestäni ollut ihan liikaa kun ovat kuitenkin ehjiä ja tosiaan ei ainakaan huomattavaa määrää kirjaimia/numeroita puutu. Nelli on nyt tosi innostunut kirjoittelemaan, ei se vielä ihan itse osaa kuin muutamia sanoja mutta hyvin se jo osaa avustettuna. Itse sanoo sanan jonka haluaa kirjoittaa ja sitten yhdessä mietitään kirjain kirjaimelta mikä on seuraava. Jotkut sanat tulee ihan tuosta vaan, että vois luulla että se oikeesti osaa kirjottaa:D

Kirjojakin löytyi, niitä mä vaan en voi vastustaa... Vaikka jonkun (Teemun;D) mielestä meillä on kirjoja jo ihan tarpeeks. Mutta jotkut tietyt on semmosia mitkä on pakko saada. Esim. nuo mitkä meni jaossa pikkusiskolle (jaettiin siis Retskun kanssa meidän lapsuuden kirjat, ja nyt koitan sitten kirppiksiltä bongailla niitä mitkä jäi sille) kuten tuo Kummikarhut (2€, joka oli ehkä kipurajan kynnyksellä kirppiskirjasta mutta pakko mikä pakko;)). Tai sitten sellaset jotka vaan pitää saada omaan hyllyyn, kuten Astrid Lindgrenin tuotanto (Mio, poikani Mio, 1€, ei varmaan oltu kertaakaan luettu edellisessä kodissaan, vaikka 80-luvulta näytti olevan) tai Pekka Töpöhäntä, joka vaan on niin ajattoman ihana (0,5€ ja sisältää 2 satua, kuntokin oli hyvä) tai sitten Hulin ja Vilin syntymäpäiväyllätys (0,5€) pienelle Tuhkimo-fanille (saattaa olla että se oli myös siinä kasassa joka meni siskolleni) ja Vilkas karkuteillä (0,5€) samaiselle pikkuneidille, joka Tuhkimon lisäksi fanittaa "yllättäen" myös Lumikkia (kuten kaikkia muitakin prinsessoita;)).

Törsäsin siis kirppikselle 14€, joka tuntui huimalta summalta yhden kerran kirppisshoppailuihin:D Mutta aika paljon mä sillä rahalla sain, eikä Teemukaan voinut sanoa vastaan kun näki tyttöjen ilmeen kun tulivat autosta Muumitalon kanssa;) Se aina toruu mun shoppailujani, mutta nyt se jopa kehu että tein hyvät löydöt: "No toihan oli tosi hyvä, ei 8€ oo paha, noihan maksaa uutena ihan sikana ja tytöt tykkää tosi paljon! Ja toi on pitkään jo pitänyt ostaakin.":) Olin siis tuplasti iloinen kun kerrankin tein löytöjä ja Teemukin jopa oli tyytyväinen siihen että kannan meille lisää rojua, vaikka yleensä se on näiden suhteen vähän nihkee:D

edit. Googlasin vähän, eli noi "pölkyt" on penkkejä tuon ison pöydän kanssa, toi pitkulainen on keinulauta (niin me Teemun kanssa vähän pähkäiltiinkin) mutta sen alta puuttuu toi yks osa että pääsis kiikutteleen. Sillasta oletin että puuttuis enempikin mutta ei siitä uupunutkaan kuin kaide. Kai. Kuisti tosta puuttuu, niinkun muistelinkin ja sitten ton savupiipun päältä joku tommonen törö. Astioista puuttuu osa mutta toisaalta ukkeleita on enempi kun pitäs. Noi kaks pientä on varmaan jotain pikkupöytiä? Ja keinun olin vissiin koonnu oikein:D Eli ei siitä paljoa puutu, kuisti nyt olis ollu vähän oleellisempi osa mutta ilmankin pärjää kyllä:) Ja tietty toi kiikkulaudan aluspalanen, mutta siihenhän voi itekin keksiä jotain;)