Tyttöjen pikkuserkku täytti vuoden, ja mä sain kunnian tehdä kakut:) Äiti tilas tyttärelleen Ilves-kakkuja:D Toisen tein ihan logon malliseksi, päällä sokerimassa, johon mustalla maalattu noi viikset ynnämuut. Hampaat ja silmät on valkoista sokerimassaa. Tää me vähän nyt testataan että mitä tälle tapahtuu kun pakastaa. Eli tää syödään vasta myöhemmin Veeran ja hänen vaarinsa yhteisissä juhlissa, ja riskillä nyt koitetaan mitä tää tykkää pakastamisesta:) Jos ei tykkää niin voivat sitten mennä pileet ilman kakkua tai hakee pakastealtaasta, ei oo niin viralliset juhlat kuulemma:) Suklaapohjan sisuksiin meni suklaa-ja valkosuklaamousse, massan alla voi-tomusokerikreemi.

Toinen kakku popsitaan tänään ja huomenna. Samanlaista kakkua kuin ylläoleva, mutta päällä on värjättyä Flora Kuohua ja pelkkä logo sokerimassaa, samalla tavalla toteutettu kuin tuo toinen Ipa:)

Pursotuksia pitäs harjotella, nyt mulla kyllä on jo kaks kunnollista tyllaakin!:D Kunnollisia pursotuspusseja ei oo, ja se taito puuttuu, mistäköhän sitä sais ostaa?:D

Me mentiin Espooseen jo eilen, tänään oli siis juhlat. No, Nellihän sai sitten elämänsä ekan mahataudin viime yönä ja oksensi koko yön:( Reipas se kyllä oli, huolehti vaan siitä kun eka oksennus ei ehti tulla lattialle:´) Aamullakin vielä se oksenteli ja sitten alko tulla myös "toisesta päästä":/ Joten me päätettiin että meidän on paremopi lähtee kotia kohti ja antaa muiden juhlia. Nelliä varsinkin harmitti kovasti, mutta pidetään sitten jälkijuhlat kun Heini ja Veera seuraavan kerran tulee tänne:)

Veera sai synttärilahjaksi Mekon...

...hernepusseja...

...ja yhden näistä aiemmin esitellyistä norsupipoista:)

Paljon onnea 1-vuotiaalle Veeralle!:)