Teemulla oli vapaa viikonloppu, ja lauantaina Nelli ja isi meni vaarille "isoon kylpyyn" eli siis vaarin poreammeeseen;) Minä jäin Tildan kanssa kotiin, ja kun pikkuneiti veteli sikeitä, mä ompelin:) Olipas kivaa pitkästä aikaa:) Tämmöset sain aikaseks:

Kangas Ikasyrin pilvitrikoo, resorit tais olla Eurokankaasta. Tämä oli resoria vaille valmis, sen siis vain viimeistelin lauantaina:) Kaava Ottobre, olisko6/09?

Tämä toinen pilvipaita on Eurokankaan palalaarin joustofroteeta. Kaava sama kuin ylläolevassa paidassa. Resori meni käteen, en jaksanut purkaa:P Niin ja Eurokankaan resori myös:)

Tämän setin aloitin eilen ja tein tänään loppuun:) Myllymuksujen velour, paidan kaava sama edelleen, housujen kaava myös joku Ottobre, tosin nuo puntit tein eri tavalla, halusin sinne nuo kumpparit:) Resori myös Myllymuksuilta, ehkä?:D Ja nyt tuossa applikaatiossa on se liimakangas, oli "vähän" helpompi ommella;) Siihen mallia otin jostain netin syövereistä löytyneestä pehmopupun kuvasta:) Laiton myös nuo "I made this SaaraM"- nauhat sekä housuihin että paitaan:)

Sitten vielä yhdet yökkärihousut Nellille. Jotain random-kankaita:D Vissiin Eurokankaasta joskus ostettuja:) Eiku resorin oon saanu äitiltä joskus. Mutta se on sen melko varmasti ostanut Eurokankaasta;) Ja kaava taitaa olla Ottobre 6/09-lehdestä

Otin muuten haasteen vastaan, ja yritän "herkutonta helmikuuta":D Voi olla että se loppuu jo huomenna, ei oo mun vahvimpia puolia olla namuitta;D Sääntöinä on siis että itse ei saa ostaa namuja, sipsejä, hamppareita yms. Mutta jos mennään vaikka johonkin kylään niin saan syödä vaikka pullan. Teemu lupas mulle että jos pystyn siihen niin saan palkinnon, ei olla vaan vielä päätetty mikä se palkinto sitten on:) Mutta eiköhän se neuvotella tänään vielä:) Ja ostin tänään hirveen mättöannoksen namuja;D Hyvä että valkkasin helmikuun, sehän on paaaaljon lyhempi kun esim. tää tammikuu;D