Muutama mekkonen tuli tehtyä Nellille, osa yön pimeinä tunteina ja osa tänään kun Teemu touhus Nellin kanssa että mä sain ommella:) Mekkojen kaavat on Elsebeth Gyntherin kirjasta, paitsi ton keskimmäisen on jostain muualta. Siinä on kyllä paremmat noi "henkselit", muutenhan tommonen perusmekon kaava on aika sama. Tää eka on ihan "lakanakankaasta", taskut jostain vissiin Mamman vanhasta lakanasta. Helmassa jotain pitsiä oman aarrelaatikon kätköistä. Vinonauhat pääntiellä ja tossa nappilistalla, pikkunapit edessä ja olalla vähän isommat. Niin ja tein kaksosaseks ton etuosan, kun ei oikein piisannu kangas siihen että olis leikannut yhtenäisen. Mietin sitten että tommonen napitettava malli vois olla ihan hauskan näkönen:)

Tulipas sumee kuva...?

Tää toka on sitten mun vanhoista pöksyistä, punttien sivusaumat jätin sekä etu- että takakappaleeseen tohon keskelle. Se on musta ihan hauskan näkönen:) Taskut siitä samasta Hemtexin pöytäliinasta, josta on tullut jo mm. Nellin mekko ja tilkkutäkin osasia:) Se on vaan niin söpöinen kangas. Jos sitä joskus tulee lisää, niin pitänee hamstrata;D Tässä on sitten oikein vuoritus ja kaikkee:D Vaaleanpunaista puuvillakangasta on se. Ai niin, punteista oli ihan vähän rispaantunut tuo lahje, mutta vaan ihan vähän, ja se oli musta kiva yksityiskohta joten annoin olla. Helma on nyt sitten jo valmiiksi risa:D

Ja sitten on vihreä jellona-mekko "lakanakankaasta" taaskin, ja jellona on Ikean eläinkankaasta leikattu. Ja en oo töpötelly tohon mitään "jellonankakkaa", vaan Nelli ehti jo syödä tää mekko päällä:D En vaan jaksanut odottaa että menee pesun kautta, jäis kuvaamatta taas kumminkin;P Tähän tein reunahuolittelut ihan vaan saumurilla, saa olla tommonen viidakkomeininki;) Noi napit oon ostanut joskus vuosia sitten, kun oli niin kivat isot ja hauskan väriset. Ne löysi nyt paikkansa tästä:)

Kestovaippojakin oon hurautellut muutaman. Näissä pul ja coolmax.

Jämäpaloista tietenkin liivinsuojia... Näitä rupee oleen jokunen pari:D Näissä on pul ja vaihtelevasti sitten flanellia, fleeceä, coolmaxia, hamppufleeceä ja bambu-hamppufleeceä. Tulikohan kaikki mainittua?:D Noi on pareittain tossa ympyrässä niin, että "ulkokehällä" on aina se "nurja puoli" ylöspäin ja "sisäkehällä" päällipuoli.

Vauvalle kypärämyssy jonkinlaisesta bambukankaasta. Myllymuksuilta tilattu. Mulla oli tota sellanen "vaippapala", eli 50*50cm, ja mietin pitkään mitä siitä tekisin. Ajattelin sitten että siitä tulis kiva kypärämyssy kokoa mini. En tiedä yhtään että tuliko tästä sopiva vai nou, kun ei ollut niin pientä kaavaa, mutta pianhan sitä pääsee testaamaan;) 

Yksi mekko jäi kuvaamatta, se ehti kanssa olla jo käytössä. Ehkä mä joskus muistan senkin kuvata...:D Kuvat on taas parasta laatua, ja roskia ja langanpätkiä on "koristamassa" vähän joka kuvaa:D