Ostin jokuaika sitten kirppikseltä tollasen lasten pussilakanan jossa on Muumeja. Arvoin sitä pitkään että viittiikö sitä ostaa, ja sitten kun ostin, arvoin että teenkö siitä mekkoja, lattiatyynyn päällisen vai tuunaanko sillä makuupussin. Vai pidänkö ihan pussilakanana. No sitten yhdessä fb-ryhmässä joku oli Muumimekkoa vailla ja mä tarjosin että voin tehdä tuosta kankaasta. Nelli katseli kun tein mekkoa ja tilas itelleen ja Tildalle samanlaiset. Tänään käytiin juhlimassa mun serkun tytön 1-vuotissynttäreitä, joten samaan syssyyn surauttelin Lillillekin samanlaisen:) Vielä jäi ehkä pienen mekon verran, pitää varmaan tehdä jemmaan jos vauva on tyttö niin on sitten kaikille samanlaiset mekkoset;)

Tässäpä nämä, vuorina on ohutta valkosta puuvillaa, olalla Kam-nepparit, Lillin mekko 80/86cm, Tildan mekko 92cm, "tilausmekko" 92/98cm ja Nellin mekko on jotain 110/116cm tienoilla, 98-senttisen kaavasta vaan suurensin. Oikeastaan lisäsin lähinnä pituutta. Muihin paitsi "tilausmekkoon" ompelin ton oman merkkini, ne onkin melkein loppu:P Pitäis tilata lisää, mutta haluaisin jonkun muun tekstin enkä keksi että mitä niihin raapustais:D

En ensin ollut varma tykkäänkö yhtään tuosta kankaasta, mutta kyllä se nyt mekkona on loppujenlopuks aika kiva. Tytöt tykkäs ainakin, ja sehän se on pääasia näissä:)