Nää roskapostit on kyllä hassuja nykyään:D Ihan kun näitä joku kirjottelis ihan työkseen, välillä on meinaan kommentti niin "tavallinen" ja postaukseen liittyvä, ainoastaan nimimerkistä voi päätellä että kyseessä on roskaposti.

"how to whiten teeth naturally (Smart-herbal@live.com) kirjoitti 17.05.2012 - 12:20

I do trust all the concepts you have introduced to your post (Pipaa ja huivia). They are very convincing and will certainly work. Still, the posts are too quick for newbies. May you please extend them a little from subsequent time? Thanks for the post."

Silti kohtuu ärsyttäviä blogissa johon niin harvoin tulee kommentteja:D Oikeesti, eka oot ihan intona että "jee, joku on jättänyt kommentin" ja sitten se onkin joku roskaposti:P Hmph.

Nyt ei oo mitään esiteltävää, keskeneräisiä olis tulossa mutta ensin tarvis käydä vähän ostoksilla (purjerenkaita) ja sitten ottaa itteensä niskasta kiinni että jaksais iltasella raahautua ompelukoneelle:D Mieli tekis mutku ei vaan jaksa. Kai se on ihan normaalia tässä vaiheessa kun laskettuun aikaan on reilu viikko, että rupee vähän väsyttään, mua se vaan vähän ottaa pannuun kun oon yleensä sellanen yökukkuja:) Ei saa mitään aikaan kun päivällä ei ehdi ja illalla/yöllä ei jaksa:D Mutta jos mun suurin ongelma on se että yöllä väsyttää niin se ei ehkä oo kovin hyvä valituksen aihe?:D