Alkuperäinen idea on kirjasta "Papiljottilehmä ja haalarihai". Tämänkaltaisen toteutuksen näin jossain blogissa. Tässä mun versio:

Sillä on niinkun olevinaan evät sivuilla ja myös selkäevä. Nellin mielestä tää tosin oli papukaija. Olkoon sit vaikka papukaijakala. Oktonauteissa oli semmonen ainakin:D  Pinkki osa on kirpparilta löytyneistä, euron maksaneista Rukan 98-senttisistä kurahousuista (jotka oli toisaalta ihan pöljää uhrata tähän, mutta kun ei meillä kuriksia käytetä kuitenkaan...) ja siniset osat 134-senttisestä Rukan sadetakista, joka taitaa olla Teemun serkun vanha, Teemun mummu sen on meille kiikuttanut joskus aikoja sitten. Täytteenä sinisissä osissa on muovipusseja ja pinkissä osassa, jonka päällä siis on tarkoitus istua, on vanha ja muhkurainen tyyny. Ompelin tarkotuksella tuon etuosan tuosta päältä, että noi lahjekumpparit jäi tohon näkyville. Se on jotenkin niin hauskan näkönen ryppyhuuli:D

En nyt oikein tiedä meniskö tää kategoriaan ompelu vai askartelu&näprääminen niin laitan sen molempiin. Eikai se niin tarkkaa oo?:)