Piti tehdä tyttöjen serkkupojalle pipa 1-vuotislahjaks, mutta ensimmäinen versio oli liian iso. Tai uskoisin että on iso kun sillä on samankokonen pää kun Tildalla ja se oli ainakin Tildalle iso. Nellin päähän sopiva. Joten siitä tuli Nellin pipa. Väliompeluksena tein sitten jämäpalasta vauvalle pipan kanssa, pitäähän sitä nyt jotain pojallekin sopivaa olla jemmassa:) Viimeisestä palasta (tai no jäi tota maatilaa ehkä vielä vauvan neliöpipon verran. Tai ainakin nuken.) tein sitten pipan joka on Tildalle sopiva. Hiukan pitkä siitä tuli mutta ei haittaa. Ja saahan sitä lyhennettyä jos haluaa. Nyt vaan pohdin että jätänkö sen Tildalle (sit olis kaikilla samanlainen pipo) vai meniskö se Mikaelin pakettiin... Vaikeeta:D Toinen puoli pipoissa on tota tähteä, yhden kuvasin siltä puolelta:)

 

Nää Liandlon trikoot on muuten jotenkin erikoisia. Siis käytössä joustaa hyvin mutta on tavallaan kumminkin jotenkin "kovia". Siis esim. hihat ja helmat kun huolittelin niissä tunikoissa ihan vaan kääntämällä niin se alko lörpöttää se reuna, eikä joustanu oikein. Sama näissä pipoissa. (En sitten ees tikannut kuin tuon ekan pipon reunan.) Kun taas esim. tuo Jny:n(?) pilvitrikoo joustaa hyvin. Meinas ihan hermo mennä.

Yks aurinkosuojakin vielä tällä "kaavalla", tällä kertaa kokeilin kiinnitystä tommosilla rinkuloilla mitä saa lelukaupasta. Ne on tullu meille Nellin vauva-aikana enkä mä oikein tiedä mitä niillä pitäs tehdä, ite oon kiinnittäny leluja leikkimaton kaareen ja turvakaukaloon. Ja nyt kiinnitin ton suojan. Ne toimikin tässä jopa paremmin kun ne suihkuverhon renkaat, noissa on pienempi toi "kolo". Siis ei pääse kangas pujahtaan sieltä renkaasta pois niin helposti:) Tähän tosin tein pienemmät kolotkin, nyt rupee oleen aika sopivat :)