Nellin kanssa yhdessä pähkäiltiin minkälainen kakku 4-vuotiaalle prinsessalle tehtäis. Nelli toivoi sellaista jossa olis Prinsessa Ruususen kuva. Mulla kun on tosi vähän mitään "maalaustarvikkeita" ja toisaalta en ehkä olis saanu siitä kovin aidon näköstä, niin tarjosin sitten tilalle linnakakkua, johon vois laitta Prinsessa Ruususen seisoskelemaan. Tosin Ruususet tuntu loppuneen koko kylästä ja lisäks naapurikaupungistakin, mutta onneks Belle kelpas sankarittarelle hyvin:)

Kakussa oli tietysti kimallesprayta ja perhosetkin oli kimalteella sivelty ;)

Vihdoinkin pääsin testaamaan kerroskakun tekoa, hyvin pysyi koossa:D Laitoin tueksi grillitikkuja ja välipohjaksi tuhosin yhden Ikean leikkuulaudan, sellasen taipuvan. Vähän niinkun unohdin hankkia sen pohjan ja sitten en enää jaksanut ja ehtinyt lähteä sitä ostamaan niin leikkelin sitten leikkuulaudan, se oli jo vähän rikkikin niin ei ollut suuri menetys:) Ylempi kakku on halkaisijaltaan 20cm ja alempi 28cm. Ihan peruspohjat, kostutin laktoosittomalla maidolla. Väliin pistin Mansikka-vaniljamoussen Kinuskikissan ohjeella:

1prk Flora Kuohua

1/2 prk (Hyla) tuorejuustoa

250g mansikoita

0,5dl vaniljakreemijauhetta

vähän sokeria, ja Kinuskikissan ohjeessa ei ollut liivatetta (tuon kreemijauheen piti tavallaan korvata se) mutta ite laitoin sitäkin. Mä tykkään että sen täytteen pitää pitää muotonsa kun kakkua leikkaa. Silti jäi vielä aika pehmeeks ja kuohkeeks se täyte, ei siis tullu liian tönkköä, ainakaan mun mielestä.

Päällä oli sitten voi-tomusokerikreemi ja sikana sokerimassaa:D Kaikki muut härpäkkeet on nimittäin sitä paitsi tuo prinsessa (ja liput ja kynttilät) joka on muovia. Kakku oli siis vähälaktoosinen.

Sitten tein minttusuklaasiilejä: (toi ihana kerroslautanen on kaverilta lainassa:))

1iso pkt Minttu-Dominoita

Pari ruokalusikallista tuorejuustoa (Mä tykkään käyttää Philadelphiaa)

-> keksit vedin sauvasekottimella sileeks ja lisäsin tuorejuustot. Muotoilin siilejä, pistin pariks tunniks jääkaappiin ja sitten kuorrutin Fazerin sinisellä. Piikeiksi ripottelin suklaaströsseliä ja silmiksi ja nenäksi asettelin sellasia suklaisia kakunkoristerakeita.

Kruunukeksejä oli prinsessan juhlissa tietysti oltava, Fantasia-piparitaikinasta tehtyjä (Mansikkamäen Eben ohjetta mukaillen) ja kuorrutin värjätyllä valkosuklaalla, pikeerillä kirjoitin sankarin nimen ja iän, ja nuo kultahelmet on muuten pehmeitä! Tai purkissa lukee että pehmeitä, on nuo sellasia "rapeita" mutta ei kuitenkaan sellasia kun ne perinteiset hopeakuulat esimerkiksi, että hampaat lohkeilee:D Ja tietysti kimallesprayta

Tein myös kinkku-herkkusieni minipiirakoita, niidenkin ohjeen löysin netistä jostain... Siinä oli tehty muffinssipellillä, mä tein minimuffinssipellillä:) Ja kinkku-Auramuffinssit tein ohjeella joka löytyi muistaakseni Ullan Unelman sivuilta.

Lisäksi oli After Eight-juustokakkua, josta en tullut napanneeksi kuvaa:P Pikaisesti otin Nellin kummitädin kameralla (sujautin sinne oman muistikorttini:D) kun oma kamera on edelleen rikki:(

Ens viikonloppuna teen kaverin pojalle Spiderman-kakkua, katotaan ny mitä siitäkin tulee:D